Луксузан смештај за дочек Нове 2018 године

Празници у најлепшем стилу

Четвртак 21. дец 2017.

cover image

Новогодишњи период је доба године када велики број страних гостију долази у Београд. Магија ноћног провода и богата очувана историја привлаче људе из свих крајева света у престоницу Србије. Боравак у неком од луксузних хотела ће додатно улепшати празничну атмосферу. Сваки од наведених смештајних објеката поседује welness & spa центар и услуге највишег нивоа. Упознајте Београд уз врхунско опуштање и релаксацију.


Хотел Москва

Нулта тачка Београда. Од овог хотела сте удаљени неколико корака од најпознатијих музеја, ресторана и градских атракција. Максимално уживање у складу са савременим трендовима и дашком лепоте из давних времена. Романтика је уткана у сваки кутак софистицираног смештаја. Боравак који нећете заборавити.


Metropol Palace

Булевар краља Александра је многима омиљена пешачка зона. Савршен баланс између важних грађевина, бутика и чувених ресторана ће очарати свакога ко први пут гостује у Београду. Празници су повод да поклоните себи незаборавно искуство. Овај хотел ће испунити сваку вашу софистицирану жељу.


Square Nine

Хотел у коме се барокно и савремено доба перфектно уклапају. Модеран ентеријер је оплемењен аутентичним антиквитетима. Савршено. Екстраваганција се примећује у сваком кутку смештаја новијег датума. Боравком на овом посебном месту омогућавате себи једноставан приступ Калемегдану, Кнез Михаиловој улици и познатим местима у центру града.