Luksuzan smeštaj za doček Nove 2018 godine

Praznici u najlepšem stilu

Četvrtak 21. dec 2017.

cover image

Novogodišnji period je doba godine kada veliki broj stranih gostiju dolazi u Beograd. Magija noćnog provoda i bogata očuvana istorija privlače ljude iz svih krajeva sveta u prestonicu Srbije. Boravak u nekom od luksuznih hotela će dodatno ulepšati prazničnu atmosferu. Svaki od navedenih smeštajnih objekata poseduje welness & spa centar i usluge najvišeg nivoa. Upoznajte Beograd uz vrhunsko opuštanje i relaksaciju.


Hotel Moskva

Nulta tačka Beograda. Od ovog hotela ste udaljeni nekoliko koraka od najpoznatijih muzeja, restorana i gradskih atrakcija. Maksimalno uživanje u skladu sa savremenim trendovima i daškom lepote iz davnih vremena. Romantika je utkana u svaki kutak sofisticiranog smeštaja. Boravak koji nećete zaboraviti.


Metropol Palace

Bulevar kralja Aleksandra je mnogima omiljena pešačka zona. Savršen balans između važnih građevina, butika i čuvenih restorana će očarati svakoga ko prvi put gostuje u Beogradu. Praznici su povod da poklonite sebi nezaboravno iskustvo. Ovaj hotel će ispuniti svaku vašu sofisticiranu želju.


Square Nine

Hotel u kome se barokno i savremeno doba perfektno uklapaju. Moderan enterijer je oplemenjen autentičnim antikvitetima. Savršeno. Ekstravagancija se primećuje u svakom kutku smeštaja novijeg datuma. Boravkom na ovom posebnom mestu omogućavate sebi jednostavan pristup Kalemegdanu, Knez Mihailovoj ulici i poznatim mestima u centru grada.