КСТ маскенбал 2017

Највећа журка под маскама у Источној Европи

Субота 16. дец 2017.

cover image

44. КСТ маскенбал под називом "Кроз светло и таму" се организује 23. децембра. Клуб студената технике ће од 22:30 до 04:00 бити место највеће костимиране параде. Веома богат музички програм на чак десет бина, традиционални квиз и рели су садржај овогодишње чувене манифестације. Светло или тама, коју страну ћете одабрати?


Главна бина, односно main stage ће угоситити познате извођаче. КСТ хор својим наступом отвара маскенбал, а након њих позорницу презумају Ју група, Who See, Самостални референти и Viva Vops. Реге и СКА стејџ ће хиљадама костимираних гостију представити музичаре Whiste City Massive, Јосип А Лисац и Дечја радост. Неизоставна Етно бина ће угостити Марка Булата. Како је познато да је овај певач велики фан филма "Ратови звезда" може се очекивати наступ у костиму инспирисаним управо овом култном причом.


Електронска музика је ипак у највећем фокусу. На Денс стејџу ће насупати Stereo Banana, Rahmanee и De Flow & Go Run. Ђускање у одличном ритму је загарантовано. Пет ди-џеј бина доносе различиту музику. Клуб 44, Осамдесете, Деведесете, Hard & Heavy и Silent Disco су називи стејџева са којих ће се чути само најбоља музика из ових жанрова.


Чувени маскенбал сваке године посети на хиљаде људи. Фантастични костими и оригиналне маске обележе свако издање. Да ли је овогодишња тема инспирисала креативце да осмисле најбоље костиме до сада, остаје да сачекамо почетак журке.