KST maskenbal 2017

Najveća žurka pod maskama u Istočnoj Evropi

Subota 16. dec 2017.

cover image

44. KST maskenbal pod nazivom "Kroz svetlo i tamu" se organizuje 23. decembra. Klub studenata tehnike će od 22:30 do 04:00 biti mesto najveće kostimirane parade. Veoma bogat muzički program na čak deset bina, tradicionalni kviz i reli su sadržaj ovogodišnje čuvene manifestacije. Svetlo ili tama, koju stranu ćete odabrati?


Glavna bina, odnosno main stage će ugosititi poznate izvođače. KST hor svojim nastupom otvara maskenbal, a nakon njih pozornicu prezumaju Ju grupa, Who See, Samostalni referenti i Viva Vops. Rege i SKA stejdž će hiljadama kostimiranih gostiju predstaviti muzičare Whiste City Massive, Josip A Lisac i Dečja radost. Neizostavna Etno bina će ugostiti Marka Bulata. Kako je poznato da je ovaj pevač veliki fan filma "Ratovi zvezda" može se očekivati nastup u kostimu inspirisanim upravo ovom kultnom pričom.


Elektronska muzika je ipak u najvećem fokusu. Na Dens stejdžu će nasupati Stereo Banana, Rahmanee i De Flow & Go Run. Đuskanje u odličnom ritmu je zagarantovano. Pet di-džej bina donose različitu muziku. Klub 44, Osamdesete, Devedesete, Hard & Heavy i Silent Disco su nazivi stejdževa sa kojih će se čuti samo najbolja muzika iz ovih žanrova.


Čuveni maskenbal svake godine poseti na hiljade ljudi. Fantastični kostimi i originalne maske obeleže svako izdanje. Da li je ovogodišnja tema inspirisala kreativce da osmisle najbolje kostime do sada, ostaje da sačekamo početak žurke.