Апартмани на најпознатијим локацијама

Смештај за различите укусе и дубину џепа

Субота 23. дец 2017.

cover image

Зимски период је као стоврен за кратка "city break" путовања. Бројна дешавања у Београду и сјајна клупска сезона су довољни разлози да упознате Београд. Где пронаћи смештај је питање од великог значаја. Ако нисте поборник боравка у познатим хотелима, представљамо вам апартмане надомак главних градских атракција.


Модус

Прави избор за путнике који посећују клубове. Савамала врви од дешавања након поноћи. Најбоља опција је да изнајмите смештај близу клуба и прескочите такси услуге. Сасвим адекватан простор пружа све што је неопходно за боравак. Када се уморите од излазака, обиђите знаменитости у непосредној близини. Одушевићете се лепотама Београда.

Смоквица

Врачар је многима најлепши део града. У једној старој великој кући се налазе апартмани и познати ресторан. Опуштен стил вас мами  да се препустите магији шармантне архитектуре и традиционалног гостопримства. Заборавите на превозна средства и крените пешке у истраживање престонице. Храм Светог Саве и Музеј Николе Тесле су јако близу Смоквице. Ако вам је шопинг омиљени спорт, Булевар краља Александра је рај за купохоличаре.


Queen’s

Лускуз и комфор. На само 250 метара од главне пешачке зоне, Кнез Михаилове улице,  ушушкао се отмени апартман. Све што морате да видите у Београду је удаљено неколико корака. Ентеријер смештаја ће испунити све хедонистичке захтеве на најлепши начин. Одмор какав заслужујете.

Mickey

Богато опремљен апартман у центру Дорћола. Дизајнерско решење  асоцира на егзотичан тропски стил па ћете имати осећај да сте на правом годишњем одмору. Светле боје, простране собе и прелеп поглед на центар града ће боравак учитити незаборавним. Зоолошки врт, дорћолски кеј и познати клубови су у непосредној близини. Организујте се и обиђите што више места.