Apartmani na najpoznatijim lokacijama

Smeštaj za različite ukuse i dubinu džepa

Subota 23. dec 2017.

cover image

Zimski period je kao stovren za kratka "city break" putovanja. Brojna dešavanja u Beogradu i sjajna klupska sezona su dovoljni razlozi da upoznate Beograd. Gde pronaći smeštaj je pitanje od velikog značaja. Ako niste pobornik boravka u poznatim hotelima, predstavljamo vam apartmane nadomak glavnih gradskih atrakcija.


Modus

Pravi izbor za putnike koji posećuju klubove. Savamala vrvi od dešavanja nakon ponoći. Najbolja opcija je da iznajmite smeštaj blizu kluba i preskočite taksi usluge. Sasvim adekvatan prostor pruža sve što je neophodno za boravak. Kada se umorite od izlazaka, obiđite znamenitosti u neposrednoj blizini. Oduševićete se lepotama Beograda.

Smokvica

Vračar je mnogima najlepši deo grada. U jednoj staroj velikoj kući se nalaze apartmani i poznati restoran. Opušten stil vas mami  da se prepustite magiji šarmantne arhitekture i tradicionalnog gostoprimstva. Zaboravite na prevozna sredstva i krenite peške u istraživanje prestonice. Hram Svetog Save i Muzej Nikole Tesle su jako blizu Smokvice. Ako vam je šoping omiljeni sport, Bulevar kralja Aleksandra je raj za kupoholičare.


Queen’s

Luskuz i komfor. Na samo 250 metara od glavne pešačke zone, Knez Mihailove ulice,  ušuškao se otmeni apartman. Sve što morate da vidite u Beogradu je udaljeno nekoliko koraka. Enterijer smeštaja će ispuniti sve hedonističke zahteve na najlepši način. Odmor kakav zaslužujete.

Mickey

Bogato opremljen apartman u centru Dorćola. Dizajnersko rešenje  asocira na egzotičan tropski stil pa ćete imati osećaj da ste na pravom godišnjem odmoru. Svetle boje, prostrane sobe i prelep pogled na centar grada će boravak učititi nezaboravnim. Zoološki vrt, dorćolski kej i poznati klubovi su u neposrednoj blizini. Organizujte se i obiđite što više mesta.