City of the Sun у Београду

Акустични трио из Њујорка који је прославио својеврсни музички правац, мешавина жанрова као што је пост-рок, фламенко, инди-рок и цигански џез, најављује много квалитетних ритмова и добрих вибрација

Среда 23. авг 2017.

cover image

City of the Sun, акустични пост-рок трио из Њујорка ће одржати концерт у Београду 27. августа у Дому омладине. Почетак је заказан за 21:00, а велико музичко дешавање организује агенција Рок свирке. Карте за концерт по цени од 600 динара (на дан концерта ће бити 800 динара) су доступне преко Eventim, Gigstix и DD Tickets продајних мрежа као и у Felix Shop-у.


Бенд чини John Pita, Avi Snow и Zach Para. Акустична гитара, звоно и звечке су доминатни у мелодијама које стварају, а звуче као да користе много више инструмената. Креатори синергије модерног пост-рок ритма, егзотичног фламенка и разних примеса се апсолутно уклапају у жанр експериментална музика. Музички почетак је забележен 2011. године када су наступали по метро станицама и прометним њујоршким улицама. Деби албум под називом "To the Sun and All the Cities In Between" је фантастични трио учинио планетарно популарним и одвео их право у најпознатије сале попут Rockwood Music Hall, Brooklyn Bowl, Mercury Lounge, The Gramercy Theatre и многе друге. До сада су остварили успешне сарадње са музичарима: Marky Ramone, Gregg Allman, Greensky Bluegrass, Matisyahu и неким од чланова Rock & Roll Hall of Fame. Богата биографија је уписала и специјална гостовања на TEDx showcase's и TED Talks. 



ПОВЕЗАНО