Дорћолски бувљак vol. 2

Истог дана, на истој локацији, два потпуно креативна и занимљива догађаја хуманитарног, забавног и модног карактера

Субота 15. јул 2017.

cover image

Дорћол Platz је за ову суботу, 15. јул организовао различита дешавања која ће сигурно улепшати викенд свакоме. Уникатан простор који промовише све облике уметности и креативног рада се прикључио акцији ЛимуНада за Свратиште за децу. Дођите и поручите лимунаду од 10:00 до 20:00 и учествујте у хуманитарном догађају.


Гласно апелујемо на све суграђане и њихове госте да обиђу неки од угоститељских објеката који су подржали хуманитарну акцију и тако помогну најугроженијој деци. Дорћол küche истог дана спрема породични ручак који ће бити на посебном попусту, опет у складу са хуманитарном акцијом.


Дорћолски бувљак vol. 2 позива на велико сређивање ормана. Понесите ципеле, сандале, наочаре за сунце, фармерке, дечју опрему и играчке, намештај, декоративне детаље и све што заузима простор у животном простору и пронађите новог власника за оно што Вама више није потребно. Претхнодно издање је било идентично као берлински flohmarkt па се одлична атмосфера и још боља размена очекују и ове суботе. Бувљак ће радити од 10:00 до 20:00.

Истог дана, од 17:00 до 22:00 организује се и Pop Up Concept Store Дорћол Platz у организацији Jane Doe Shop-a. Смотра најбољих дизајнера из Србије и региона уз промоције, изненађења и наступе ди-џејева гарантује одличан провод који ће трајати од 15. до 22. јула. Дешавање ће отворити ди-џеј дама Teodora Van Context и модна ревија "Vintage & Designe".


ПОВЕЗАНО