Dorćolski buvljak vol. 2

Istog dana, na istoj lokaciji, dva potpuno kreativna i zanimljiva događaja humanitarnog, zabavnog i modnog karaktera

Subota 15. jul 2017.

cover image

Dorćol Platz je za ovu subotu, 15. jul organizovao različita dešavanja koja će sigurno ulepšati vikend svakome. Unikatan prostor koji promoviše sve oblike umetnosti i kreativnog rada se priključio akciji LimuNada za Svratište za decu. Dođite i poručite limunadu od 10:00 do 20:00 i učestvujte u humanitarnom događaju.


Glasno apelujemo na sve sugrađane i njihove goste da obiđu neki od ugostiteljskih objekata koji su podržali humanitarnu akciju i tako pomognu najugroženijoj deci. Dorćol küche istog dana sprema porodični ručak koji će biti na posebnom popustu, opet u skladu sa humanitarnom akcijom.


Dorćolski buvljak vol. 2 poziva na veliko sređivanje ormana. Ponesite cipele, sandale, naočare za sunce, farmerke, dečju opremu i igračke, nameštaj, dekorativne detalje i sve što zauzima prostor u životnom prostoru i pronađite novog vlasnika za ono što Vama više nije potrebno. Prethnodno izdanje je bilo identično kao berlinski flohmarkt pa se odlična atmosfera i još bolja razmena očekuju i ove subote. Buvljak će raditi od 10:00 do 20:00.

Istog dana, od 17:00 do 22:00 organizuje se i Pop Up Concept Store Dorćol Platz u organizaciji Jane Doe Shop-a. Smotra najboljih dizajnera iz Srbije i regiona uz promocije, iznenađenja i nastupe di-džejeva garantuje odličan provod koji će trajati od 15. do 22. jula. Dešavanje će otvoriti di-džej dama Teodora Van Context i modna revija "Vintage & Designe".