Представа Украђена личнос'

Легендарни Милан Лане Гутовић фантастичном представом доноси много смеха и забаве у центар Београда

Понедељак 12. јун 2017.

cover image

Жива легенда српског глумишта, Милан Лане Гутовић, 16. јуна у 20:00  у дворани Дома Синдиката изводи представу Украђена личнос' која је до сада побројала бројне позитивне критике. Текстови које је Лане сакупио и прилагодио се ослањају на текст Миленка Вучетића "Барабе", а музичка подлога је Штраусов валцер.


Смех, забава, шарм и дух својствени глумачком великану су главна обележја представе. Извођења у Словенији, Македонији, Црној Гори, Хрватској, Аустрији, Немачкој и Швајцарској су одиграна пред пуним позоришним салама. Улазнице за представу су доступне на благајни Дома Синдиката и свим продајним местима Eventim-а по цени од 800 динара.

Милан Лане Гутовић је познати српски глумац, шоумен, комичар и водитељ. Публика га највише памти из серијала "Тесна кожа" по улози Срећка Шојића. Рођен је 11. августа 1946. године у београдском насељу Умка. Прву већу улогу на филмском платну је добио глумећи Пинкија у остварењу "Бесктва", а телевизијску популарност је започео у серији "Дипломци". Наклоност млађе публике је придобио улогом Пустолова у емисији "Добро вече, децо".