Predstava Ukrađena ličnos'

Legendarni Milan Lane Gutović fantastičnom predstavom donosi mnogo smeha i zabave u centar Beograda

Ponedeljak 12. jun 2017.

cover image

Živa legenda srpskog glumišta, Milan Lane Gutović, 16. juna u 20:00  u dvorani Doma Sindikata izvodi predstavu Ukrađena ličnos' koja je do sada pobrojala brojne pozitivne kritike. Tekstovi koje je Lane sakupio i prilagodio se oslanjaju na tekst Milenka Vučetića "Barabe", a muzička podloga je Štrausov valcer.


Smeh, zabava, šarm i duh svojstveni glumačkom velikanu su glavna obeležja predstave. Izvođenja u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj su odigrana pred punim pozorišnim salama. Ulaznice za predstavu su dostupne na blagajni Doma Sindikata i svim prodajnim mestima Eventim-a po ceni od 800 dinara.

Milan Lane Gutović je poznati srpski glumac, šoumen, komičar i voditelj. Publika ga najviše pamti iz serijala "Tesna koža" po ulozi Srećka Šojića. Rođen je 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka. Prvu veću ulogu na filmskom platnu je dobio glumeći Pinkija u ostvarenju "Besktva", a televizijsku popularnost je započeo u seriji "Diplomci". Naklonost mlađe publike je pridobio ulogom Pustolova u emisiji "Dobro veče, deco".