Hand Made Festival

Фестивал ручно рађених предмета који се по пети пут организује у Београду позива заинтересоване креативце да се пријаве за учешће док посетиоце очекује широка понуда уметничких дела

Петак 23. јун 2017.

cover image

Hand Made Festival се одржава 25. јуна од 12:00 до 20:00, а Dorćol Platz је место одржавања петог издања. Како је догађај изложбеног и продајног карактера, ово је сјајна прилика да купите себи или драгим особама уникатан накит, гардеробу или аутентични сувенир. Истинска смотра hand made трендова у Београду заказана за крај јуна сигурно ће одушевити поклонике специфичних предмета који немају ни једну једину копију. Манифестација је намењена свим креативцима који стварају носиву уметност и воле да се на лицу места упознају са будућим власницима њихових уметничких дела.


Dorćol Platz је изложбено - уметнички простор отворен за све креативне људе. Место где се сусрећу и заједнички залажу људи жељни културне и друштвене промене. Мисија овог места је мењање друштва и локалне заједнице кроз културу, образовање, забаву, спорт и технологију. Интегацијом афирмисаних и неафирмисаних домаћих и страних уметника, научника, студената и свих који подржавају ову идеју, ово место тежи да постане епицентар друштвеног и културног одрживог развоја. Удружење уметника и њихових следбеника заједничким напорима и преданом раду често креира догађаје који сваки вид уметничког изражавања позиционира у епицентар градских дешавања.


ПОВЕЗАНО