Hand Made Festival

Festival ručno rađenih predmeta koji se po peti put organizuje u Beogradu poziva zainteresovane kreativce da se prijave za učešće dok posetioce očekuje široka ponuda umetničkih dela

Petak 23. jun 2017.

cover image

Hand Made Festival se održava 25. juna od 12:00 do 20:00, a Dorćol Platz je mesto održavanja petog izdanja. Kako je događaj izložbenog i prodajnog karaktera, ovo je sjajna prilika da kupite sebi ili dragim osobama unikatan nakit, garderobu ili autentični suvenir. Istinska smotra hand made trendova u Beogradu zakazana za kraj juna sigurno će oduševiti poklonike specifičnih predmeta koji nemaju ni jednu jedinu kopiju. Manifestacija je namenjena svim kreativcima koji stvaraju nosivu umetnost i vole da se na licu mesta upoznaju sa budućim vlasnicima njihovih umetničkih dela.


Dorćol Platz je izložbeno - umetnički prostor otvoren za sve kreativne ljude. Mesto gde se susreću i zajednički zalažu ljudi željni kulturne i društvene promene. Misija ovog mesta je menjanje društva i lokalne zajednice kroz kulturu, obrazovanje, zabavu, sport i tehnologiju. Integacijom afirmisanih i neafirmisanih domaćih i stranih umetnika, naučnika, studenata i svih koji podržavaju ovu ideju, ovo mesto teži da postane epicentar društvenog i kulturnog održivog razvoja. Udruženje umetnika i njihovih sledbenika zajedničkim naporima i predanom radu često kreira događaje koji svaki vid umetničkog izražavanja pozicionira u epicentar gradskih dešavanja.