Београдски ноћни маркет у Земуну

Под слоганом "Сви за Дунав" атрактивно дешавање се први пут организује на Земунској пијаци која ће бити место добре забаве, занимљиве куповине и сјајне музике

Уторак 13. јун 2017.

cover image

Гастрономско-музички спектакл на градској пијаци Земун је заказан за петак 16. јун у 18:00 и трајаће до поноћи. Посетиоци веома популарне манифестације ће имати прилику да уживају у дегустацији специјалитета кувара Милоша Јовановића, разноврсној понуди излагача док је за музику задужен бенд "Zabeat" и популарни ди-џејеви. Међународна организација "Дунавски центар за компетенцију" је партнер у организацији овог дешавања и на свом штанду ће путем рекламног материјала презентовати комплетну туристичку понуду на реци Дунав.


Београдски ноћни маркет у Земуну ће бити фантастичан провод на тезгама под отвореним небом. Посетиоци ће имати прилику да пробају рибље и друге специјалитете, да посете штандове великог броја младих дизајнера и пазаре свеже воће и поврће, млечне и сухомеснате производе код "Шампиона пијаце" и још много тога. Преко 100 излагача, младих дизајнера, афирмисаних и неафирмисаних уметника из различитих области се пријавило за учешће у ноћном маркету у Београду. Улазница за јединствено дешавање је бесплатна али је неопходно доћи у добром расположењу.


Из месеца у месец ово дешавање на градским пијацама широм Београда окупља све већи број посетилаца свих генерација, а податак који говори у прилог томе је тај да је до сада преко 100.000 људи посетило овај креативан вид забаве. Први Београдски ноћни маркет је организован 17. јуна 2016. године на Бајлони пијаци. Београђани и њихови гости су ово дешавање на градској пијаци одлично прихватили и тако је почела прича о проводу између тезги. У 2017. години се очекује чак седам манифестација оваквог карактера на коме се промовишу излагачи из области гастрономије, здраве хране, уметности, моде, дизајна, сувенира, увек праћено одличним музичким програмом.