Beogradski noćni market u Zemunu

Pod sloganom "Svi za Dunav" atraktivno dešavanje se prvi put organizuje na Zemunskoj pijaci koja će biti mesto dobre zabave, zanimljive kupovine i sjajne muzike

Utorak 13. jun 2017.

cover image

Gastronomsko-muzički spektakl na gradskoj pijaci Zemun je zakazan za petak 16. jun u 18:00 i trajaće do ponoći. Posetioci veoma popularne manifestacije će imati priliku da uživaju u degustaciji specijaliteta kuvara Miloša Jovanovića, raznovrsnoj ponudi izlagača dok je za muziku zadužen bend "Zabeat" i popularni di-džejevi. Međunarodna organizacija "Dunavski centar za kompetenciju" je partner u organizaciji ovog dešavanja i na svom štandu će putem reklamnog materijala prezentovati kompletnu turističku ponudu na reci Dunav.


Beogradski noćni market u Zemunu će biti fantastičan provod na tezgama pod otvorenim nebom. Posetioci će imati priliku da probaju riblje i druge specijalitete, da posete štandove velikog broja mladih dizajnera i pazare sveže voće i povrće, mlečne i suhomesnate proizvode kod "Šampiona pijace" i još mnogo toga. Preko 100 izlagača, mladih dizajnera, afirmisanih i neafirmisanih umetnika iz različitih oblasti se prijavilo za učešće u noćnom marketu u Beogradu. Ulaznica za jedinstveno dešavanje je besplatna ali je neophodno doći u dobrom raspoloženju.


Iz meseca u mesec ovo dešavanje na gradskim pijacama širom Beograda okuplja sve veći broj posetilaca svih generacija, a podatak koji govori u prilog tome je taj da je do sada preko 100.000 ljudi posetilo ovaj kreativan vid zabave. Prvi Beogradski noćni market je organizovan 17. juna 2016. godine na Bajloni pijaci. Beograđani i njihovi gosti su ovo dešavanje na gradskoj pijaci odlično prihvatili i tako je počela priča o provodu između tezgi. U 2017. godini se očekuje čak sedam manifestacija ovakvog karaktera na kome se promovišu izlagači iz oblasti gastronomije, zdrave hrane, umetnosti, mode, dizajna, suvenira, uvek praćeno odličnim muzičkim programom.