Краљевски комплекс отвара врата за 2017. годину

Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина отворили су туристичку сезону 2017. и позвали све заинтересоване да у периоду од 1. априла до 31. октобра посете дворски комплекс

Среда 05. апр 2017.

cover image

"Историја и успомене које садржи краљевски комплекс на Дедињу су непресушне и веома је важно да их пренесемо на младе нараштаје и едукујемо их. Чест је случај да наши грађани нису информисани о важним уметничким делима која се овде налазе, а управо организоване туре су одлична прилика да их виде уживо и науче нешто ново" - речи су Престолонаследника Александра, којима је отворио још једну туристичку сезону у којој ће сви заинтересовани моћи, сваког викенда у два термина и уз пратњу професионалних туристичких водича, да обиђу дворски парк, Краљевски двор, Бели двор и дворску цркву Светог Андреја Првозваног. Посетиоци ће у оквиру тура имати прилику и да се сретну и поздраве са Престолонаследником и Принцезом када год су присутни.


Туристичка Организација Београда (ТОБ) организоваће посете краљевским дворовима сваке суботе и недеље од 1. априла до 31. октобра у два редовна термина, од 11 и од 14 часова, уз могућност организације групних посета током радних дана уз претходну најаву. Цена улазнице укључује и организован аутобуски превоз са Трга Николе Пашића. Број људи у групи је ограничен на 50.