Poziv za gradsku vikend avanturu

Poziv koji se ne odbija

Utorak 27. avg 2019.

cover image

Avgustovsko sunce je odlučilo da ostane dobro upamćeno. Greje jače nego ikad i podseća da je 1. septembar i škola tu, iza ćoška. Sigurno je već sve spremno za prvi dan u klupama. Finiš letnjih aktivnosti u gradu ima mnogo toga u ponudi. Ovo su 3 dešavanja za vikend koja ne bi trebalo propustiti.

1. Avala Power Tower Fest

Od petka, 30. avgusta do nedelje, 1. septembra, od 13:00 do 20:00, Avalski toranj će biti deo grada sa fenomenalnom zabavom. I to za sve generacije. Ukupno 14 koncerata sa potpuno različitom muzikom plus 4 zasebna programa za decu su povod da dođete na veliko druženje. Provod u prirodi uz sjajne melodije i bogati program za najmlađe - najbolji način da mahnete letu sa najviše tačke Beograda.

2. Auto trka "Velika nagrada Beograda"

Ljubitelji kvalitetne brze vožnje, pažljivo čitajte. U subotu, 31. avgusta u 06:00 počinje velika auto trka na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini Palate Srbija. Velika nagrada Beograda će grejati asfalt sve do nedelje, do 20:00. Ko ne učestvuje u trci neka dođe da podrži talentovane vozače.


3. Indonežanska pijaca

Beogradska tvrđava i Rov kod Vojnog muzeja 31. avgusta postaju mesto održavanja jedne egzotične manifestacije. Ime joj je "Indonežanska pijaca" i ima samo jedan cilj. Da vas potpuno oduševi! Raznovrstan program će trajati od 17:00 do 22:00. Kulturni, muzički i zabavni sadržaji sa akcentom na Kalimantan, pokrajinu u Indoneziji su tema ovogodišnjeg susreta. Ko dođe, doživeće maksimalne impresije tokom prezentacije tradicionalnog plesa, tokom kupovine na pijaci na kojoj će biti ponuđen nakit kao i slike u galeriji na otvorenom. Aromatičan "food corner" je poslastica koja će vas navesti da planirate sledeći odmor baš u Indoneziji.