Позив за градску викенд авантуру

Позив који се не одбија

Уторак 27. авг 2019.

cover image

Августовско сунце је одлучило да остане добро упамћено. Греје јаче него икад и подсећа да је 1. септембар и школа ту, иза ћошка. Сигурно је већ све спремно за први дан у клупама. Финиш летњих активности у граду има много тога у понуди. Ово су 3 дешавања за викенд која не би требало пропустити.

1. Avala Power Tower Фест

Од петка, 30. августа до недеље, 1. септембра, од 13:00 до 20:00, Авалски торањ ће бити део града са феноменалном забавом. И то за све генерације. Укупно 14 концерата са потпуно различитом музиком плус 4 засебна програма за децу су повод да дођете на велико дружење. Провод у природи уз сјајне мелодије и богати програм за најмлађе - најбољи начин да махнете лету са највише тачке Београда.

2. Ауто трка "Велика награда Београда"

Љубитељи квалитетне брзе вожње, пажљиво читајте. У суботу, 31. августа у 06:00 почиње велика ауто трка на Новом Београду, у непосредној близини Палате Србија. Велика награда Београда ће грејати асфалт све до недеље, до 20:00. Ко не учествује у трци нека дође да подржи талентоване возаче.


3. Индонежанска пијаца

Београдска тврђава и Ров код Војног музеја 31. августа постају место одржавања једне егзотичне манифестације. Име јој је "Индонежанска пијаца" и има само један циљ. Да вас потпуно одушеви! Разноврстан програм ће трајати од 17:00 до 22:00. Културни, музички и забавни садржаји са акцентом на Калимантан, покрајину у Индонезији су тема овогодишњег сусрета. Ко дође, доживеће максималне импресије током презентације традиционалног плеса, током куповине на пијаци на којој ће бити понуђен накит као и слике у галерији на отвореном. Ароматичан "food corner" је посластица која ће вас навести да планирате следећи одмор баш у Индонезији.