Beer Fest 2018

Svi na Ušće!

Nedelja 12. avg 2018.

cover image

Najveći festival muzike i piva u ovom delu Evrope, Beer Fest na Ušću se održava od 15. do 19. avgusta. Šesnaesto izdanje provereno dobrog provoda će obeležiti mnogo dobra živa muzika, nikada brojnija ponuda domaćeg i stranog piva ali i više od pola miliona posetilaca iz celog sveta.

Belgrade Beer Fest 2018. u brojevima

5 dana

6 festivalskih zona

3 bine

62 koncerta


Main stage, Innovation stage i Alternative stage će ugostiti najpoznatija imena sa domaće scene i posebne goste iz inostranstva. Partibrejkersi, Riblja Čorba, YU grupa, Frajle, Inspektor Blaža i Kljunovi, Neverne Bebe, Van Gog, Sunshine, Bad Copy, Dejan Petrović i mnogi drugi će najvećim hitovima napraviti spektakl u parku Ušće. Dobro raspoloženje garantuju i istaknuti tribute bendovi. Najveća pažnja je usmerena na specijalno gostovanje pevačice i art-pop umetnice Roisin Murphy koja nastupa u sredu, 15. avgusta od ponoći.

Craft Land - zona koju ljubitelji piva željno iščekuju se organizuje treću godinu zaredom. Zanatska piva iz Srbije od ravno 24. proizvođača, predstavljanje pivara iz komšiluka i mnogo dobre hrane su više nego dovoljni razlozi da ne propustite 16. Beer Fest. Prvo srpsko kraft pivo u limenci, Hoppy Ball, će imati debitantski nastup na ovogodišnjem festivalu. Uz omiljeno pivo, muzika zvuči još bolje.

Gostionica je posebno uređen prostor namenjen odmaranju od provoda ispred bina. Eminentni beogradski pabovi koji ovde nastupaju će se potruditi da se osećate perfektno. Dok pravite pauzu, odabrani gastro predstavnici će dobrom hranom nadoknaditi utrošenu energiju. Zabava zagarantovana na svakom koraku.

Beer Fest nije samo velika besplatna manifestacija koja nudi odličnu zabavu. Društvena odgovornost je jednako važna koliko muzika i pivo. Aktuelne kampanje "Biram da recikliram" i "Društvo, ko vozi kući?" promovišu i insistiraju na očuvanju životne sredine, odnosno odgovornom konzumiranju alkohola.



POVEZANO