Kulturno leto na Paliluli

Ovoga leta nemate razloga da krijete da ste se super proveli baš tu, u svom kraju, na Paliluli

Nedelja 08. jul 2018.

cover image

Leto 2018. na Paliluli je u znaku kulturnih događaja. Tromesečni program pokriva interesovanja širokog auditorijuma, od najmlađih do najstarijih sugrađana i gostiju grada. Kulturno leto na Paliluli se održava do kraja avgusta na Tašmajdanu i u Kulturnom centru "Vlada Divljan".

Gotovo svake večeri možete uživati u nekom filmu ili pozorišnoj predstavi. Za sva propuštena nova književna izdanja, ovo je prilika da se upoznate sa piscima i delima na književnim večerima. Za one kojima je Tašmajdan druga kuća, deo prošlosti možete videti na muzejskoj postavci upravo u najpopularnijem parku u Beogradu.


Muzički program u julu započinje Duo Mućkalica, zvukove Kube prenosi Habanera kvartet, a vrhunac dostižu Legende koje nastupaju 20. jula. Dobrodošlicu avgustu poželeće Nemanja Nikolić Kvartet uz Diznijeve hitove. Avgust je u znaku predstava za decu – Aska i vuk, Zeka, Princeza na zrnu graška, Pinokio, Uobraženi vitez. Za roditelje je na repertoaru relaksacija uz Garavi sokak. Za ljubitelje opere, organizovana je letnja operska škola i završni koncert na Tašmajdanu. Gradska manifestacija za čistu desetku!