Културно лето на Палилули

Овога лета немате разлога да кријете да сте се супер провели баш ту, у свом крају, на Палилули

Недеља 08. јул 2018.

cover image

Лето 2018. на Палилули је у знаку културних догађаја. Тромесечни програм покрива интересовања широког аудиторијума, од најмлађих до најстаријих суграђана и гостију града. Културно лето на Палилули се одржава до краја августа на Ташмајдану и у Културном центру "Влада Дивљан".

Готово сваке вечери можете уживати у неком филму или позоришној представи. За сва пропуштена нова књижевна издања, ово је прилика да се упознате са писцима и делима на књижевним вечерима. За оне којима је Ташмајдан друга кућа, део прошлости можете видети на музејској поставци управо у најпопуларнијем парку у Београду.


Музички програм у јулу започиње Дуо Мућкалица, звукове Кубе преноси Хабанера квартет, а врхунац достижу Легенде које наступају 20. јула. Добродошлицу августу пожелеће Немања Николић Квартет уз Дизнијеве хитове. Август је у знаку представа за децу – Аска и вук, Зека, Принцеза на зрну грашка, Пинокио, Уображени витез. За родитеље је на репертоару релаксација уз Гарави сокак. За љубитеље опере, организована је летња оперска школа и завршни концерт на Ташмајдану. Градска манифестација за чисту десетку!