Besplatan bazen za sve

Nakon pauze, ponovo radi bazen 25. maj (SC Milan Gale Muškatirović) i poziva sve zainteresovane da dođu na besplatno kupanje

Utorak 15. avg 2017.

cover image

Popularno kupalište u centru grada, otvoreni bazen 25. maj (SC Milan Gale Muškatirović) nakon pauze usled održavanja Svetskog juniorskog prvenstva u vaterpolu danas, 15. avgusta nastavlja sa uobičajenom letnjom sezonom i poziva sve sugrađane da dođu i prepuste se čarima leta 2017 potpuno besplatno. Opština Stari grad je donela odluku da se kapije omiljenog gradskog bazena otvore besplatno posle 11 dana prvenstva. Bazen će raditi i tokom septembra onoliko koliko budu dozvolile vremenske prilike.


Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije je osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu. Utakmica u kojoj je naša reprezentacija pobelila Mađarsku rezultatom 12:11 se igrala u zatvorenom bazenu SC 25. maj (SC Milan Gale Muškatirović) i donela broznanu medalju srpskim juniorima. Nakon zlatne medalje osvojene na Evropskom prvenstvu i bronzanog trona, juniori su pokazali veliki potencijal i kvalitet, kao i dokaz da je Srbija zemlja vaterpola.


POVEZANO