Бесплатан базен за све

Након паузе, поново ради базен 25. мај (СЦ Милан Гале Мушкатировић) и позива све заинтересоване да дођу на бесплатно купање

Уторак 15. авг 2017.

cover image

Популарно купалиште у центру града, отворени базен 25. мај (СЦ Милан Гале Мушкатировић) након паузе услед одржавања Светског јуниорског првенства у ватерполу данас, 15. августа наставља са уобичајеном летњом сезоном и позива све суграђане да дођу и препусте се чарима лета 2017 потпуно бесплатно. Општина Стари град је донела одлуку да се капије омиљеног градског базена отворе бесплатно после 11 дана првенства. Базен ће радити и током септембра онолико колико буду дозволиле временске прилике.


Јуниорска ватерполо репрезентација Србије је освојила треће место на Светском првенству. Утакмица у којој је наша репрезентација побелила Мађарску резултатом 12:11 се играла у затвореном базену СЦ 25. мај (СЦ Милан Гале Мушкатировић) и донела брознану медаљу српским јуниорима. Након златне медаље освојене на Европском првенству и бронзаног трона, јуниори су показали велики потенцијал и квалитет, као и доказ да је Србија земља ватерпола.


ПОВЕЗАНО