Parni Valjak na Tašmajdanu

Proslava karijere duge 40 godina velikim koncertom u Beogradu

Nedelja 18. jun 2017.

cover image

Parni Valjak, jedan od najpopularnijih bendova sa domaćih prostora 24. juna dolazi na beogradski stadion Tašmajdan. Obeležavanje 40 godina uspešnog postojanja je započeto prošle godine kada su svi prostori na kojima je bend nastupao bili popunjeni do poslednjeg mesta. Tako je rođendansko slavlje kroz akustične koncerte preraslo u koncertnu turneju sa nazivom "2 u 1", na kojoj publika ima priliku da čuje dva koncerta u jednom - akustični i električni, praćene visokobudžetnom produkcijom.


Aki Rahimovski i ekipa iz benda zvuče bolje nego ikada, a energija koja se oseća na sceni nije ni najmanje posustala tokom dugih godina postojanja. Parni Valjak sa nestrpljenjem čeka dan kada će nastupiti u renoviranom Tašu za koji ih vežu mnoge uspomene iz impozantne karijere i neskromno se porede sa kultnim Stonsima jer im na kocerte dolaze četiri generacije, a da se ni najmanje ne oseća se jaz među njima. Novi studijski album fanovi mogu da očekuju krajem ove ili početkom naredne godine. Organizatori najavljuju pravi pop-rok spektakl u Beogradu na kome će biti dovoljno vremena za najveće hitove koje su obeležile ovaj sastav ali i za numere za poslednjih izdanja.


Karte za tročasovni muzički događaj se mogu kupiti na blagajnama Eventim-a, Gigstix-a, DD Tickets-a kao i u svim "Win Win" prodavnicama.