Парни Ваљак на Ташмајдану

Прослава каријере дуге 40 година великим концертом у Београду

Недеља 18. јун 2017.

cover image

Парни Ваљак, један од најпопуларнијих бендова са домаћих простора 24. јуна долази на београдски стадион Ташмајдан. Обележавање 40 година успешног постојања је започето прошле године када су сви простори на којима је бенд наступао били попуњени до последњег места. Тако је рођенданско славље кроз акустичне концерте прерасло у концертну турнеју са називом "2 у 1", на којој публика има прилику да чује два концерта у једном - акустични и електрични, праћене високобуџетном продукцијом.


Аки Рахимовски и екипа из бенда звуче боље него икада, а енергија која се осећа на сцени није ни најмање посустала током дугих година постојања. Парни Ваљак са нестрпљењем чека дан када ће наступити у реновираном Ташу за који их вежу многе успомене из импозантне каријере и нескромно се пореде са култним Стонсима јер им на коцерте долазе четири генерације, а да се ни најмање не осећа се јаз међу њима. Нови студијски албум фанови могу да очекују крајем ове или почетком наредне године. Организатори најављују прави поп-рок спектакл у Београду на коме ће бити довољно времена за највеће хитове које су обележиле овај састав али и за нумере за последњих издања.


Карте за трочасовни музички догађај се могу купити на благајнама Eventim-a, Gigstix-a, DD Tickets-a као и у свим "Win Win" продавницама.