Ellington's

ZATVORENO DATUM OTVARANjA: 01 SEP 2020

ZATVORENO
DATUM OTVARANjA: 01 SEP 2020

Oktobar 2019 u Beogradu. Od 1926. godine najtopliji. Nije to jedina vest po kojoj će se pamtiti deseti mesec u godini. Na istom mestu u kalendaru, glavni grad je dobio ekskluzivan prostor. Mnogo više od modernog bara. Daleko kompleksniju priču od dobrog noćnog kluba. Ellington's Jazz Club je naziv apsolutno autentičnog provoda.

U ovom ambijentu živi džez. U punom izdanju. Na maksimalnoj jačini. Muzički pravac kome niko i ništa ne može beskompromisno sija na ovoj adresi. Svaki milimetar fabuloznog enterijera odiše duhom zbog koga su se prelazile hiljade kilometara. Spustite kofere. Više ne morate da putujete do Amerike po porciju muzike za dušu. Od sada, najbolji džez je u gradu.

Očekujte da vaše istančano čulo sluha opije perfektan bit. Ne samo jednom već svake večeri jer muzički program čine proverena imena. Identična selekcija važi i kada su hrana i piće tema. Moderna kuhinja u notu prati melodiju zvanu Ellington's. Pogotovo sočni komadi mesa i kreativni obroci sa neverovatnim aromama. Kokteli, vrhunska pića, odabrani napici. Barmeni nisu super talentovani ljudi. Oni znaju bolje od vas šta će oduševiti vaša nepca.

Gotovo je sa onlajn preslušavanjem pravih hitova i odlaskom na neko mesto zbog uživanja u gastronomiji. Sve, baš sve i sve što niste ni znali da je moguće je locirano na Novom Beogradu. Brzo zauzmite poziciju. Iskusno, najbližu bini. Pustite čuda da vam kreiraju nezaboravnu zabavu.