ЗАТВОРЕНО ДАТУМ ОТВАРАЊА: 01 СЕП 2020

ЗАТВОРЕНО
ДАТУМ ОТВАРАЊА: 01 СЕП 2020

Октобар 2019 у Београду. Од 1926. године најтоплији. Није то једина вест по којој ће се памтити десети месец у години. На истом месту у календару, главни град је добио ексклузиван простор. Много више од модерног бара. Далеко комплекснију причу од доброг ноћног клуба. Ellington's Jazz Club је назив апсолутно аутентичног провода.

У овом амбијенту живи џез. У пуном издању. На максималној јачини. Музички правац коме нико и ништа не може бескомпромисно сија на овој адреси. Сваки милиметар фабулозног ентеријера одише духом због кога су се прелазиле хиљаде километара. Спустите кофере. Више не морате да путујете до Америке по порцију музике за душу. Од сада, најбољи џез је у граду.

Очекујте да ваше истанчано чуло слуха опије перфектан бит. Не само једном већ сваке вечери јер музички програм чине проверена имена. Идентична селекција важи и када су храна и пиће тема. Модерна кухиња у ноту прати мелодију звану Ellington's. Поготово сочни комади меса и креативни оброци са невероватним аромама. Коктели, врхунска пића, одабрани напици. Бармени нису супер талентовани људи. Они знају боље од вас шта ће одушевити ваша непца.

Готово је са онлајн преслушавањем правих хитова и одласком на неко место због уживања у гастрономији. Све, баш све и све што нисте ни знали да је могуће је лоцирано на Новом Београду. Брзо заузмите позицију. Искусно, најближу бини. Пустите чуда да вам креирају незаборавну забаву.