Beer Fest 2018

Сви на Ушће!

Недеља 12. авг 2018.

cover image

Највећи фестивал музике и пива у овом делу Европе, Beer Fest на Ушћу се одржава од 15. до 19. августа. Шеснаесто издање проверено доброг провода ће обележити много добра жива музика, никада бројнија понуда домаћег и страног пива али и више од пола милиона посетилаца из целог света.

Belgrade Beer Fest 2018. у бројевима

5 дана

6 фестивалских зона

3 бине

62 концерта


Main stage, Innovation stage и Alternative stage ће угостити најпознатија имена са домаће сцене и посебне госте из иностранства. Партибрејкерси, Рибља Чорба, YU група, Фрајле, Инспектор Блажа и Кљунови, Неверне Бебе, Ван Гог, Sunshine, Bad Copy, Дејан Петровић и многи други ће највећим хитовима направити спектакл у парку Ушће. Добро расположење гарантују и истакнути tribute бендови. Највећа пажња је усмерена на специјално гостовање певачице и арт-поп уметнице Roisin Murphy која наступа у среду, 15. августа од поноћи.

Craft Land - зона коју љубитељи пива жељно ишчекују се организује трећу годину заредом. Занатска пива из Србије од равно 24. произвођача, представљање пивара из комшилука и много добре хране су више него довољни разлози да не пропустите 16. Beer Fest. Прво српско крафт пиво у лименци, Hoppy Ball, ће имати дебитантски наступ на овогодишњем фестивалу. Уз омиљено пиво, музика звучи још боље.

Гостионица је посебно уређен простор намењен одмарању од провода испред бина. Еминентни београдски пабови који овде наступају ће се потрудити да се осећате перфектно. Док правите паузу, одабрани гастро представници ће добром храном надокнадити утрошену енергију. Забава загарантована на сваком кораку.

Beer Fest није само велика бесплатна манифестација која нуди одличну забаву. Друштвена одговорност је једнако важна колико музика и пиво. Актуелне кампање "Бирам да рециклирам" и "Друштво, ко вози кући?" промовишу и инсистирају на очувању животне средине, односно одговорном конзумирању алкохола.



ПОВЕЗАНО