Тајланд је светски познат по нестварним плажама и специфичним јелима. Прво не може да се измести. За друго је друга прича. Оригинални рецепти су доступни али како спремити да буде као на Тајланду? Тешко за многе. За господина Зорана Јанковића не. Страст према кулинарству и љубав према припреми хране су потврђени дипломом са престижне академије "Le Cordon Bleu" из Бангкока. Вишедеценијско искуство главног кувара и креатора царства тајландске кухиње је потврда више да нећете моћи да замислите дан без порција са Зорановим потписом.
Пажљиво читајте јер почиње представљање јеловника ресторана Тао. Имајте у виду да свако јело можете да прилагодите сопственом укусу. На пример, интензитет љутих састојака ће у договору са вама одредити кувар.
Селекцију предјела чине ролнице са поврћем, земичке на пари, гиозе, самосе на тајландски начин и сатаи. Супе које можете да поручите су омиљена Tom Kha Gai - кремаста супа од кокосовог млека са пилетином и шампињонима, зачињена галангалом, ђумбиром, лимуновом травом, листом лимете и чилијем. Увек можете да се одлучите и за Tom Yum Gung - традиционалну тајландску супу са шкампима, Тао или Pho.
Домаће Тао нудле без јаја се комбинују са најразличитијим састојцима и зову се Yakitori, Hokkien, Pad Thai, Pad See Ew, Пржене нудле, Хонг Конг нудле и King Rama IV. Посебан наклон за јела са пиринчем. Специјална колекција укуса се налази међу специјалитетима попут Pad Pak Ruammit, Tom Jam, Kao Pad. Обавезно пробајте дагње у кокосовом млеку. Фаворити међу љубитељима пикантних укуса су љуте кари пасте које се припремају у чак пет издања.
Овде важе правила истинске домаћинске атмосфере. Опуштени разговори, сјајни људи и бескомпромисно укусна храна стварају фантастично искуство за сваки дан у Београду. Читав концепт прати и одлично осмишљен ентеријер у коме никад није монотоно. Не много велики простор у коме се једу неочекивано велике порције је идеалан за предах од посла, паузу за ручак или вечеру.
Тајланд је светски познат по нестварним плажама и специфичним јелима. Прво не може да се измести. За друго је друга прича. Оригинални рецепти су доступни али како спремити да буде као на Тајланду? Тешко за многе. За господина Зорана Јанковића не. Страст према кулинарству и љубав према припреми хране су потврђени дипломом са престижне академије "Le Cordon Bleu" из Бангкока. Вишедеценијско искуство главног кувара и креатора царства тајландске кухиње је потврда више да нећете моћи да замислите дан без порција са Зорановим потписом.
Пажљиво читајте јер почиње представљање јеловника ресторана Тао. Имајте у виду да свако јело можете да прилагодите сопственом укусу. На пример, интензитет љутих састојака ће у договору са вама одредити кувар.
Селекцију предјела чине ролнице са поврћем, земичке на пари, гиозе, самосе на тајландски начин и сатаи. Супе које можете да поручите су омиљена Tom Kha Gai - кремаста супа од кокосовог млека са пилетином и шампињонима, зачињена галангалом, ђумбиром, лимуновом травом, листом лимете и чилијем. Увек можете да се одлучите и за Tom Yum Gung - традиционалну тајландску супу са шкампима, Тао или Pho.
Домаће Тао нудле без јаја се комбинују са најразличитијим састојцима и зову се Yakitori, Hokkien, Pad Thai, Pad See Ew, Пржене нудле, Хонг Конг нудле и King Rama IV. Посебан наклон за јела са пиринчем. Специјална колекција укуса се налази међу специјалитетима попут Pad Pak Ruammit, Tom Jam, Kao Pad. Обавезно пробајте дагње у кокосовом млеку. Фаворити међу љубитељима пикантних укуса су љуте кари пасте које се припремају у чак пет издања.
Овде важе правила истинске домаћинске атмосфере. Опуштени разговори, сјајни људи и бескомпромисно укусна храна стварају фантастично искуство за сваки дан у Београду. Читав концепт прати и одлично осмишљен ентеријер у коме никад није монотоно. Не много велики простор у коме се једу неочекивано велике порције је идеалан за предах од посла, паузу за ручак или вечеру.