cover image

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО
Тајланд је светски познат по нестварним плажама и специфичним јелима. Прво не може да се измести. За друго је друга прича. Оригинални рецепти су доступни али како спремити да буде као на Тајланду? Тешко за многе. За господина Зорана Јанковића не. Страст према кулинарству и љубав према припреми хране су потврђени дипломом са престижне академије "Le Cordon Bleu" из Бангкока. Вишедеценијско искуство главног кувара и креатора царства тајландске
Тајланд је светски познат по нестварним плажама и специфичним јелима. Прво не може да се измести. За друго је друга прича. Оригинални рецепти су доступни али како спремити да буде као на Тајланду? Тешко за многе. За господина Зорана Јанковића не. Страст према кулинарству и љубав према припреми хране су потврђени дипломом са престижне академије "Le Cordon Bleu" из Бангкока. Вишедеценијско искуство главног кувара и креатора царства тајландске