ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Математика је кључ који отвара врата истинског хедонизма. Никола Тесла је добро знао да се задовољство може израчунати. Знао је и да ум може да створи чуда ако га покреће добра исхрана. Највећи научник није скривао наклоност према бројевима 3, 6 и 9. "Ако бисте знали величанственост ових бројева имали бисте кључ универзума" давно је рекао Никола Тесла. Време је да откључате свет светских укуса које креира ресторан на Новом Београду.

Једначина за успешан одлазак у ресторан: супериорне намирнице + првокласно знање = укуси о којима се прича у целом граду. Модеран ентеријер доноси преко потребну позитивну енергију. Импозантна карта вина би и највећем мргуду вратила осмех на лице. Одлично за публику која прати трендове највишег нивоа. Пре свега, нестварно опуштено и маштовито место. Иако је сваки сегмент важан, најважније је да сваки гост буде задовољан. Поуздана информација: баш сваки гост је апсолутно импресиониран.

Пре него што би ушао у зграду, Никола Тесла је шетао три круга око блока. Не чините то јер ће вам неко украсти место са погледом. Калкулишите до миле воље по јеловнику, било да тражите резултат дељив са три попут Тесле или не, у овој математици ви сте победник. Гарантовано. Прегршт јела са домаћег терена, доминација арома из свих крајева света и упечатљива ауторска кухиња чине три почетне тачке на којима је створен јеловник ресторана 369.

Кухиња се отвара тачно у 08:00. Вредни људи не морају да размишљају где на доручак. Успаване лепотице и лепотани исто. Ово је место без строгих правила. Гостима се увек излази у сусрет. Качамак, бакина попара, Фитпас сендвич и здрав омлет су мали део велике јутарње гастрономије. Хлеб, различита теста и пасте се ручно праве на бронзи. Чиста hand made уметност.

Комплетан оброк би требало почети са Теслином крем чорбом од целера. Гастрономско путовање наставите путем атрактивних оброк салата, готово 20 варијација на тему паста, тачно десет пица или са неким од пет рижота. Јунећи рамстек dry age се не пропушта као ни други сегменти понуде сочног меса. Љубитељи рибе и морских плодова на овој локацији не скидају осмех са лица.

Ручак на брзину, ручак натенане. Романтична или пословна вечера. Све може! Окупите веће друштво и уживајте у кулинарском спектаклу који ће приредити кувар лично. Упознаћете господина који ствара магију за ваша чула.

Ресторан и бар 369 могу све. И знају апсолутно све. На ваш захтев можете уговорити кетеринг, а у понуди је и дневна понуда оброка за запослене. Имате право да бирате место у коме ћете дегустирати укусе из гастрономске оазе 369 али никако не пристајте на ништа мање од перфектног за ваше чуло укуса.

Уколико тражите простор за пословни бранч, корпоративне прославе, рођенданску журку или венчање, поново сте на правом месту. Специјалисти за организацију догађаја пажљиво слушају сваки захтев и реализују га боље него што сте замислили.

Математика је кључ који отвара врата истинског хедонизма. Никола Тесла је добро знао да се задовољство може израчунати. Знао је и да ум може да створи чуда ако га покреће добра исхрана. Највећи научник није скривао наклоност према бројевима 3, 6 и 9. "Ако бисте знали величанственост ових бројева имали бисте кључ универзума" давно је рекао Никола Тесла. Време је да откључате свет светских укуса које креира ресторан на Новом Београду.

Једначина за успешан одлазак у ресторан: супериорне намирнице + првокласно знање = укуси о којима се прича у целом граду. Модеран ентеријер доноси преко потребну позитивну енергију. Импозантна карта вина би и највећем мргуду вратила осмех на лице. Одлично за публику која прати трендове највишег нивоа. Пре свега, нестварно опуштено и маштовито место. Иако је сваки сегмент важан, најважније је да сваки гост буде задовољан. Поуздана информација: баш сваки гост је апсолутно импресиониран.

Пре него што би ушао у зграду, Никола Тесла је шетао три круга око блока. Не чините то јер ће вам неко украсти место са погледом. Калкулишите до миле воље по јеловнику, било да тражите резултат дељив са три попут Тесле или не, у овој математици ви сте победник. Гарантовано. Прегршт јела са домаћег терена, доминација арома из свих крајева света и упечатљива ауторска кухиња чине три почетне тачке на којима је створен јеловник ресторана 369.

Кухиња се отвара тачно у 08:00. Вредни људи не морају да размишљају где на доручак. Успаване лепотице и лепотани исто. Ово је место без строгих правила. Гостима се увек излази у сусрет. Качамак, бакина попара, Фитпас сендвич и здрав омлет су мали део велике јутарње гастрономије. Хлеб, различита теста и пасте се ручно праве на бронзи. Чиста hand made уметност.

Комплетан оброк би требало почети са Теслином крем чорбом од целера. Гастрономско путовање наставите путем атрактивних оброк салата, готово 20 варијација на тему паста, тачно десет пица или са неким од пет рижота. Јунећи рамстек dry age се не пропушта као ни други сегменти понуде сочног меса. Љубитељи рибе и морских плодова на овој локацији не скидају осмех са лица.

Ручак на брзину, ручак натенане. Романтична или пословна вечера. Све може! Окупите веће друштво и уживајте у кулинарском спектаклу који ће приредити кувар лично. Упознаћете господина који ствара магију за ваша чула.

Ресторан и бар 369 могу све. И знају апсолутно све. На ваш захтев можете уговорити кетеринг, а у понуди је и дневна понуда оброка за запослене. Имате право да бирате место у коме ћете дегустирати укусе из гастрономске оазе 369 али никако не пристајте на ништа мање од перфектног за ваше чуло укуса.

Уколико тражите простор за пословни бранч, корпоративне прославе, рођенданску журку или венчање, поново сте на правом месту. Специјалисти за организацију догађаја пажљиво слушају сваки захтев и реализују га боље него што сте замислили.