ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Екстраваганција за свакога. За сваки дан. Није потребно чекати онај важан дан у календару јер ова адреса од обичног дана креира фантазију. Тамо где се сви путеви спајају у један. Тачно тамо одакле креће откривање београдске магије. Локација коју је немогуће заобићи. Први корак у причи због које се главни град обожава. Плато је ресторан за авантуристе, хедонисте, студенте. Место у коме једино нема места негативном утиску.

Гурманске муке почињу већ са доручком. Домаће прженице, слани и слатки уштипци, качамак. Уколико сте помислили да овде доручкују само они који не мисле на килажу - грешите. Фит омлет је први представник топ здраве понуде која је пронашла место у читавом јеловнику. Разнобројне, а бескрајно укусне салате као и невероватне фузије поврћа и меса ће перфектно дочарати дух Медитерана.

Строги центар Београда би био незамисливо досадан без сочних ћевапа, телеће чорбе, бифтека и Карађорђеве шницле. Пасте, пице и колачи. Само мали део великог јеловника је довољан разлог да што пре резервишете место.

Интернационална кухиња у домаћој режији је фаворит у свако доба године. Зачињено сјајном атмосфером и ето ресторана у коме стаје време.

Када дође време за важне тренутке, ресторан Плато ће само због вас постати уникатан простор за све врсте догађаја. Максимална техничка опремљеност у комбинацији са искусним угоститељским тимом гарантује да ће ваша корпоративна прослава, презентација, велики састанак бити по највишим стандардима. Рођендани и годишњице у Плато стилу су вечне успомена. Без имало претеривања, ово је ресторан због кога је Београд метропола. Сад и одмах дођите.