ZATVORENO OTVARA SE U 09:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 09:00

Ekstravagancija za svakoga. Za svaki dan. Nije potrebno čekati onaj važan dan u kalendaru jer ova adresa od običnog dana kreira fantaziju. Tamo gde se svi putevi spajaju u jedan. Tačno tamo odakle kreće otkrivanje beogradske magije. Lokacija koju je nemoguće zaobići. Prvi korak u priči zbog koje se glavni grad obožava. Plato je restoran za avanturiste, hedoniste, studente. Mesto u kome jedino nema mesta negativnom utisku.

Gurmanske muke počinju već sa doručkom. Domaće prženice, slani i slatki uštipci, kačamak. Ukoliko ste pomislili da ovde doručkuju samo oni koji ne misle na kilažu - grešite. Fit omlet je prvi predstavnik top zdrave ponude koja je pronašla mesto u čitavom jelovniku. Raznobrojne, a beskrajno ukusne salate kao i neverovatne fuzije povrća i mesa će perfektno dočarati duh Mediterana.

Strogi centar Beograda bi bio nezamislivo dosadan bez sočnih ćevapa, teleće čorbe, bifteka i Karađorđeve šnicle. Paste, pice i kolači. Samo mali deo velikog jelovnika je dovoljan razlog da što pre rezervišete mesto.

Internacionalna kuhinja u domaćoj režiji je favorit u svako doba godine. Začinjeno sjajnom atmosferom i eto restorana u kome staje vreme.

Kada dođe vreme za važne trenutke, restoran Plato će samo zbog vas postati unikatan prostor za sve vrste događaja. Maksimalna tehnička opremljenost u kombinaciji sa iskusnim ugostiteljskim timom garantuje da će vaša korporativna proslava, prezentacija, veliki sastanak biti po najvišim standardima. Rođendani i godišnjice u Plato stilu su večne uspomena. Bez imalo preterivanja, ovo je restoran zbog koga je Beograd metropola. Sad i odmah dođite.