Caffe Caffe Zemun

OTVORENO

OTVORENO

Srce Zemuna ima tačno onakvo mesto kakvo stalno tražite. Za odmor od buke, za uživanje u svako doba dana. Opušteno i maksimalno prijatno za sve generacije. Kafe bar u kome se sa osmehom ispija espreso jer je fantastičan. Prava kafa će obradovati vaša nepca na prvi gutljaj. Posebna ponuda se krije u sveže ceđenim sokovima. Kombinacija je bezbroj. Vi birate, a iskusno osoblje servira nikada brže. Degustirati omiljeno piće tik uz znamenitosti Zemuna je istinska magija.

Jednostavan i moderan prostor uz sjajnu atmosferu čine da se osećate kao da ste oduvek ovde. Boravak na ovoj adresi ne može da dosadi. Zato su svi gosti stalni gosti. Bogata ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića uz sjajno gostoprimstvo čine čuda za sva čula.

Večeri u bašti plus fenomenalna živa muzika su pun pogodak. Noćni provod uz dobre odabrane note važi i tokom hladnih dana. Poseban prostor za zabavu i glasnu muziku podižu raspoloženje u prvim sekundama. Ne pitajte zašto da budete na ovoj adresi. Krenite odmah i biće vam potpuno jasno. Potpuno sve.