Caffe Caffe Земун

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Срце Земуна има тачно онакво место какво стално тражите. За одмор од буке, за уживање у свако доба дана. Опуштено и максимално пријатно за све генерације. Кафе бар у коме се са осмехом испија еспресо јер је фантастичан. Права кафа ће обрадовати ваша непца на први гутљај. Посебна понуда се крије у свеже цеђеним соковима. Комбинација је безброј. Ви бирате, а искусно особље сервира никада брже. Дегустирати омиљено пиће тик уз знаменитости Земуна је истинска магија.

Једноставан и модеран простор уз сјајну атмосферу чине да се осећате као да сте одувек овде. Боравак на овој адреси не може да досади. Зато су сви гости стални гости. Богата понуда алкохолних и безалкохолних пића уз сјајно гостопримство чине чуда за сва чула.

Вечери у башти плус феноменална жива музика су пун погодак. Ноћни провод уз добре одабране ноте важи и током хладних дана. Посебан простор за забаву и гласну музику подижу расположење у првим секундама. Не питајте зашто да будете на овој адреси. Крените одмах и биће вам потпуно јасно. Потпуно све.