Бистро La Vue

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Башта са погледом на парк Ташмајдан и истоимени спортски центар. Ентеријер за савршено проведено време у зони где владају висока правила модерног хедонизма. Опуштајући центар за забаву, рекреацију и градски провод је место за све. Деца, млади, одрасли. Сви су једнако важни гости феноменалног бистроа у коме се служи одлична интернационална кухиња уз обавезну порцију беспрекорног уживања.

Од јутра до мрака, на овој локацији боравак добија сасвим другачији смисао. Лежерна атмосфера крије до перфекције испланирана правила која не дозвољавају кокетирање са квалитетом. Услуга, пиће и храна су на максималном нивоу. Увек. Нема поделе на сталне госте и случајне пролазнике. Свако ко крочи у нову кућу за све генерације ће добити далеко више него што може да замисли.

Карта пића је креирана тако да одговори на сваку врсту жеђи. Одлична кафа, бројни сокови, точено и флаширано пиво, чак 15 коктела, разноврсна домаћа и страна алкохолна пића и атрактивна винска карта ће никада лакше решити дилему шта пити. Уколико огладните, биће вам неопходна стручна помоћ дивног особља. Ево и зашто.

Доручак броји шест опција. Сендвичи се праве на четири начина. Оброк салате, пасте, врхунске кобасице и бургери ће одговорити на посебне гастро захтеве. Повратак енергије је загарантован уз специјалитете од меса. У центру пажње је бифтек. Сочан, свеж, припремљен од стране кулинарских уметника. Чак и ако на ову адресу дођете сити, огладнећете.

Бистро La Vue је лоциран у самом Ташмајданском парку. Због тога су деца изузетно битна. Читав дечји мени плус различити десерти ће пружити све што им је неопходно након дуге игре. Мењајте рутину и преселите се у овај бар. Одмах.