Bistro La Vue

OTVORENO ZATVARA SE ZA 41 MIN

OTVORENO
ZATVARA SE ZA 41 MIN

Bašta sa pogledom na park Tašmajdan i istoimeni sportski centar. Enterijer za savršeno provedeno vreme u zoni gde vladaju visoka pravila modernog hedonizma. Opuštajući centar za zabavu, rekreaciju i gradski provod je mesto za sve. Deca, mladi, odrasli. Svi su jednako važni gosti fenomenalnog bistroa u kome se služi odlična internacionalna kuhinja uz obaveznu porciju besprekornog uživanja.

Od jutra do mraka, na ovoj lokaciji boravak dobija sasvim drugačiji smisao. Ležerna atmosfera krije do perfekcije isplanirana pravila koja ne dozvoljavaju koketiranje sa kvalitetom. Usluga, piće i hrana su na maksimalnom nivou. Uvek. Nema podele na stalne goste i slučajne prolaznike. Svako ko kroči u novu kuću za sve generacije će dobiti daleko više nego što može da zamisli.

Karta pića je kreirana tako da odgovori na svaku vrstu žeđi. Odlična kafa, brojni sokovi, točeno i flaširano pivo, čak 15 koktela, raznovrsna domaća i strana alkoholna pića i atraktivna vinska karta će nikada lakše rešiti dilemu šta piti. Ukoliko ogladnite, biće vam neophodna stručna pomoć divnog osoblja. Evo i zašto.

Doručak broji šest opcija. Sendviči se prave na četiri načina. Obrok salate, paste, vrhunske kobasice i burgeri će odgovoriti na posebne gastro zahteve. Povratak energije je zagarantovan uz specijalitete od mesa. U centru pažnje je biftek. Sočan, svež, pripremljen od strane kulinarskih umetnika. Čak i ako na ovu adresu dođete siti, ogladnećete.

Bistro La Vue je lociran u samom Tašmajdanskom parku. Zbog toga su deca izuzetno bitna. Čitav dečji meni plus različiti deserti će pružiti sve što im je neophodno nakon duge igre. Menjajte rutinu i preselite se u ovaj bar. Odmah.