ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Наклон историји. Поздрав будућности. Делује неспојиво али не и за фантастичан ресторан у центру града. Због Михаилове кухиње се више не кува код куће. Храна из ове радионице није само разлог доласка. Она је члан више за сваким столом. Српска кухиња каква се увек тражи је у главни симбол ове локације. Можете да немате времена за шетњу Кнез Михаиловом. Време за боравак у ресторану истог имена морате да пронађете.

Кувана јела. Права кувана јела. Без вештачких додатака, по старој рецептури. Баш као некада давно, кувају се сатима. А поједу за час. У селекцији јеловника "дневни мени" потражите традиционалне укусе који ће вас одушевити.

Несвакидашње богата селекција меса са роштиља испуњава критеријуме највећих гурмана. Мешано месо, Плава трака, Карађорђева шницла, пљескавица на кајмаку, пилетина, свињски деликатеси и маестрална пачетина. Ово је само део бескомпромисно савршених главних јела.

Ипак преферирате модерне порције? Никакав проблем. Кулинарски тим спрема оброк салате, пасту, рижото и још много тога. Сваки тањир је за изложбу. На овој адреси не постоји гастро промашај. Уверићете се и сами на први залогај.

Домаћин града или гост у престоници, свеједно. Сваки минут проведен у пажљиво осмишљеном ентеријеру је драгоцен. Сами или у великом друштву, неважно. Осећај је увек исти. А то је да сте на правом месту.