OTVORENO

OTVORENO

Naklon istoriji. Pozdrav budućnosti. Deluje nespojivo ali ne i za fantastičan restoran u centru grada. Zbog Mihailove kuhinje se više ne kuva kod kuće. Hrana iz ove radionice nije samo razlog dolaska. Ona je član više za svakim stolom. Srpska kuhinja kakva se uvek traži je u glavni simbol ove lokacije. Možete da nemate vremena za šetnju Knez Mihailovom. Vreme za boravak u restoranu istog imena morate da pronađete.

Kuvana jela. Prava kuvana jela. Bez veštačkih dodataka, po staroj recepturi. Baš kao nekada davno, kuvaju se satima. A pojedu za čas. U selekciji jelovnika "dnevni meni" potražite tradicionalne ukuse koji će vas oduševiti.

Nesvakidašnje bogata selekcija mesa sa roštilja ispunjava kriterijume najvećih gurmana. Mešano meso, Plava traka, Karađorđeva šnicla, pljeskavica na kajmaku, piletina, svinjski delikatesi i maestralna pačetina. Ovo je samo deo beskompromisno savršenih glavnih jela.

Ipak preferirate moderne porcije? Nikakav problem. Kulinarski tim sprema obrok salate, pastu, rižoto i još mnogo toga. Svaki tanjir je za izložbu. Na ovoj adresi ne postoji gastro promašaj. Uverićete se i sami na prvi zalogaj.

Domaćin grada ili gost u prestonici, svejedno. Svaki minut proveden u pažljivo osmišljenom enterijeru je dragocen. Sami ili u velikom društvu, nevažno. Osećaj je uvek isti. A to je da ste na pravom mestu.