Друга La Piazza

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У ПОНЕДЕЉАК У 10:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У ПОНЕДЕЉАК У 10:00

Када пожелите Италију под непцима, а Београд под ногама, Друга La Piazza је једина локација која истог тренутка жеље претвара у стварност. Од априла 2014. године, данас, сутра, прекосутра, заувек. Овај ресторан у Бетон хали је апсолутно имун на време и сезонске трендове. Јер, све је пролазно само је бескомпромисан квалитет вечан. И увек пожељан.

Од лежерног јутра преко ужурбаног дана до романтичних ноћи уз реку, перфекција је загарантована. Адреса са вероватно највише различитих брускета у граду и дефинитивно оригиналних италијанских састојака не престаје да фасцинира. У стилу Азура, сваки сегмент јеловника, атмосфере и ентеријера је савршено укројен. До најситнијих детаља.

Ручно направљена пећ на дрва је задужена за сочне, а хрскаве пице. Пасте су, очекивано, савршене. Стварно гладни ће размазити свој апетит уз месо премијум категорије. Рамстек, бифтек, свињска ребра, пилећи филе, занатска кобасица су месна увертира у специјалитете који гарантују угоститељски мајстори из Палманове. Морате да пробате.

Италијанска прича без одличног вина је незамислива. Више од тридесет етикета је у сваком тренутку спремно да поправи расположење и улепша искуство које једино Друга Piazza може да пружи.

Галантних 90 места за седење је готово увек попуњено јер је овај ресторан једини изван Фриули регије који поседује плакету "Овде се једе Фруилански", а да је географски удаљен од регије. Разлика је само у километрима. Све остало је аутентично што потврђује још једно признање, "Ospita Italiana", уручено од стране Министарства туризма Италије.