Druga La Piazza

ZATVORENO OTVARA SE U 10:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 10:00

Kada poželite Italiju pod nepcima, a Beograd pod nogama, Druga La Piazza je jedina lokacija koja istog trenutka želje pretvara u stvarnost. Od aprila 2014. godine, danas, sutra, prekosutra, zauvek. Ovaj restoran u Beton hali je apsolutno imun na vreme i sezonske trendove. Jer, sve je prolazno samo je beskompromisan kvalitet večan. I uvek poželjan.

Od ležernog jutra preko užurbanog dana do romantičnih noći uz reku, perfekcija je zagarantovana. Adresa sa verovatno najviše različitih brusketa u gradu i definitivno originalnih italijanskih sastojaka ne prestaje da fascinira. U stilu Azura, svaki segment jelovnika, atmosfere i enterijera je savršeno ukrojen. Do najsitnijih detalja.

Ručno napravljena peć na drva je zadužena za sočne, a hrskave pice. Paste su, očekivano, savršene. Stvarno gladni će razmaziti svoj apetit uz meso premijum kategorije. Ramstek, biftek, svinjska rebra, pileći file, zanatska kobasica su mesna uvertira u specijalitete koji garantuju ugostiteljski majstori iz Palmanove. Morate da probate.

Italijanska priča bez odličnog vina je nezamisliva. Više od trideset etiketa je u svakom trenutku spremno da popravi raspoloženje i ulepša iskustvo koje jedino Druga Piazza može da pruži.

Galantnih 90 mesta za sedenje je gotovo uvek popunjeno jer je ovaj restoran jedini izvan Friuli regije koji poseduje plaketu "Ovde se jede Fruilanski", a da je geografski udaljen od regije. Razlika je samo u kilometrima. Sve ostalo je autentično što potvrđuje još jedno priznanje, "Ospita Italiana", uručeno od strane Ministarstva turizma Italije.