Градске летње шеме - финално издање

Јесен куца, ту је. Варљиво лето зна да му се ближи крај и жели да остави нај утисак. Последњи воз за провод у граду под отвореним небом позива путнике

Понедељак 13. сеп 2021.

cover image

Хтели или не, још мало актуелно доба ускоро напушта календар. Ових дана Сунце ће сијати у пуном издању. Одлично јер јесен само што није стигла. Ајвар већ јесте. У раскораку између да ли сачувати летње ствари на дохват руке и где ли је кабаница плус гумене чизме, у Београду се дешава толико тога што се не сме пропустити.

Покушајте да издвојите што више времена за боравак на отвореном. Београдски залазак сунца је неприкосновено фотогеничан. Ето предлога за уживање али и попуњавање галерије. А када падне ноћ продужите до Косанчићевог венца. Тамо се одржава манифестација "Вечери на Косанчићу". Уметници ће имати главну реч.

Студенти ће имати одличан спортски и друштвени изазов. Субота и недеља, 18. и 19. септембар су дани када ће се на Ади Циганлији одржати турнир "Sofa Open 2021" на коме ће такмичити студенти из пет градова Србије. Баскет, футсал, одбојка, стони тенис, тенис и трчање са штафетом су дисциплине за које још увек можете да се пријавите.

Главни зачин за забаву је музика. Још ако је бесплатна - ништа боље! У суботу, 18. септембра Дом омладине Београда од 13:00 дочекује љубитеље џеза. Музички серијал под називом "Џез за Џ" у овој едицији представља три клавиристикиње Миње Мијушковић са гостима. Џез у центру за савршен летњи провод.