Gradske letnje šeme - finalno izdanje

Jesen kuca, tu je. Varljivo leto zna da mu se bliži kraj i želi da ostavi naj utisak. Poslednji voz za provod u gradu pod otvorenim nebom poziva putnike

Ponedeljak 13. sep 2021.

cover image

Hteli ili ne, još malo aktuelno doba uskoro napušta kalendar. Ovih dana Sunce će sijati u punom izdanju. Odlično jer jesen samo što nije stigla. Ajvar već jeste. U raskoraku između da li sačuvati letnje stvari na dohvat ruke i gde li je kabanica plus gumene čizme, u Beogradu se dešava toliko toga što se ne sme propustiti.

Pokušajte da izdvojite što više vremena za boravak na otvorenom. Beogradski zalazak sunca je neprikosnoveno fotogeničan. Eto predloga za uživanje ali i popunjavanje galerije. A kada padne noć produžite do Kosančićevog venca. Tamo se održava manifestacija "Večeri na Kosančiću". Umetnici će imati glavnu reč.

Studenti će imati odličan sportski i društveni izazov. Subota i nedelja, 18. i 19. septembar su dani kada će se na Adi Ciganliji održati turnir "Sofa Open 2021" na kome će takmičiti studenti iz pet gradova Srbije. Basket, futsal, odbojka, stoni tenis, tenis i trčanje sa štafetom su discipline za koje još uvek možete da se prijavite.

Glavni začin za zabavu je muzika. Još ako je besplatna - ništa bolje! U subotu, 18. septembra Dom omladine Beograda od 13:00 dočekuje ljubitelje džeza. Muzički serijal pod nazivom "Džez za Dž" u ovoj ediciji predstavlja tri klaviristikinje Minje Mijušković sa gostima. Džez u centru za savršen letnji provod.