Екстремно на Ади

Адреналин на максимум! Луде, луђе - најлуђе активности у Београду

Недеља 29. јул 2018.

cover image

Изађите из зоне познатог и узмите ствар у своје руке, ноге, кукове, зглобове... Да видимо, ко није скакао са банџија? Сад или никад. Нећете ваљда лето 2018. да памтите по лошем времену или састанку Путина и Трампа? Наравно да нећете. На Ади Циганлији се налази један од најлепших, али и највиших банџи џампинг центара на свету – висина крана је 55 метара. Ништа не брините, у овој акцији нећете бити сами. Скокове реализује уиграни банџи тим под надзором обучених стручњака са светски признатим сертификатима.

Уколико имате велико друштво или сте на београдско море дошли са породицом, Авантура парк је права ствар. Можете да се поделите у две екипе, а ако имате стварне ривале - забава је још боља. Будите најбољи на полигону на којем се налазе препреке на дрвећу, сачињене од разних платформи, висећих мостова, гелендера, греда и слично. У оквиру забавних игара на земљи, Авантура парк је осмислио игре меморије, оријентације, снаге, равнотеже као и најразличитије врсте игара изненађења.


За вештије на скијама и води, Ада Циганлија нуди и Аква ски-жичару на води. Аква-ски комплекс се налази на макишкој страни Аде Циганлије. Реч је о потпуно еколошком пројекту највишег нивоа безбедности. Представља одличну спортску активност за децу и младе, али и за старије особе.

Право размрдавање и адреналински удар настаје на Пејнтболу. Први отворени шумски терен за популарну забаву има дрвене препреке, а на средини је направљен бункер од џакова. Постоје два терена, али и простор за гледаоце – навијаче.

Видео игрица у реалном времену на реалној локацији? То је Ласер таг - пуцачка видео игрица пренешена у реалност. Играчи ласер тага користе маркер, односно инфрацрвену пушку и електронске детекторе погодака. Опрема је високо технолошка и сви подаци се из пушке бежичним путем преносе до рачунара, а на крају игре сваки играч добија статистику игре и погодака.