Ekstremno na Adi

Adrenalin na maksimum! Lude, luđe - najluđe aktivnosti u Beogradu

Nedelja 29. jul 2018.

cover image

Izađite iz zone poznatog i uzmite stvar u svoje ruke, noge, kukove, zglobove... Da vidimo, ko nije skakao sa bandžija? Sad ili nikad. Nećete valjda leto 2018. da pamtite po lošem vremenu ili sastanku Putina i Trampa? Naravno da nećete. Na Adi Ciganliji se nalazi jedan od najlepših, ali i najviših bandži džamping centara na svetu – visina krana je 55 metara. Ništa ne brinite, u ovoj akciji nećete biti sami. Skokove realizuje uigrani bandži tim pod nadzorom obučenih stručnjaka sa svetski priznatim sertifikatima.

Ukoliko imate veliko društvo ili ste na beogradsko more došli sa porodicom, Avantura park je prava stvar. Možete da se podelite u dve ekipe, a ako imate stvarne rivale - zabava je još bolja. Budite najbolji na poligonu na kojem se nalaze prepreke na drveću, sačinjene od raznih platformi, visećih mostova, gelendera, greda i slično. U okviru zabavnih igara na zemlji, Avantura park je osmislio igre memorije, orijentacije, snage, ravnoteže kao i najrazličitije vrste igara iznenađenja.


Za veštije na skijama i vodi, Ada Ciganlija nudi i Akva ski-žičaru na vodi. Akva-ski kompleks se nalazi na makiškoj strani Ade Ciganlije. Reč je o potpuno ekološkom projektu najvišeg nivoa bezbednosti. Predstavlja odličnu sportsku aktivnost za decu i mlade, ali i za starije osobe.

Pravo razmrdavanje i adrenalinski udar nastaje na Pejntbolu. Prvi otvoreni šumski teren za popularnu zabavu ima drvene prepreke, a na sredini je napravljen bunker od džakova. Postoje dva terena, ali i prostor za gledaoce – navijače.

Video igrica u realnom vremenu na realnoj lokaciji? To je Laser tag - pucačka video igrica prenešena u realnost. Igrači laser taga koriste marker, odnosno infracrvenu pušku i elektronske detektore pogodaka. Oprema je visoko tehnološka i svi podaci se iz puške bežičnim putem prenose do računara, a na kraju igre svaki igrač dobija statistiku igre i pogodaka.