OTVORENO
U svetskom lancu koji broji više od 55 restorana, nastavljen je niz otvaranjem još jednog u Beogradu, u Beton hali. Poznati svetski kuvar, gospodin Ričard Sandoval je kreativni tvorac modernog ugostiteljskog koncepta. Latinoameričku kuhinju prilagođava internacionalnim standardima tako da je za svaki restoran pažljivo i unikatno kreiran meni. Koncept "malih tanjira" baziranih na latinoameričkim ukusima je ono što ovaj restoran izdvaja od drugih.
U svetskom lancu koji broji više od 55 restorana, nastavljen je niz otvaranjem još jednog u Beogradu, u Beton hali. Poznati svetski kuvar, gospodin Ričard Sandoval je kreativni tvorac modernog ugostiteljskog koncepta. Latinoameričku kuhinju prilagođava internacionalnim standardima tako da je za svaki restoran pažljivo i unikatno kreiran meni. Koncept "malih tanjira" baziranih na latinoameričkim ukusima je ono što ovaj restoran izdvaja od drugih.
RESTORANI I BAROVI U BLIZINI
SLIČNI RESTORANI I BAROVI