ОТВОРЕНО
У светском ланцу који броји више од 55 ресторана, настављен је низ отварањем још једног у Београду, у Бетон хали. Познати светски кувар, господин Ричард Сандовал је креативни творац модерног угоститељског концепта. Латиноамеричку кухињу прилагођава интернационалним стандардима тако да је за сваки ресторан пажљиво и уникатно креиран мени. Концепт "малих тањира" базираних на латиноамеричким укусима је оно што овај ресторан издваја од других.
У светском ланцу који броји више од 55 ресторана, настављен је низ отварањем још једног у Београду, у Бетон хали. Познати светски кувар, господин Ричард Сандовал је креативни творац модерног угоститељског концепта. Латиноамеричку кухињу прилагођава интернационалним стандардима тако да је за сваки ресторан пажљиво и уникатно креиран мени. Концепт "малих тањира" базираних на латиноамеричким укусима је оно што овај ресторан издваја од других.
РЕСТОРАНИ И БАРОВИ У БЛИЗИНИ
СЛИЧНИ РЕСТОРАНИ И БАРОВИ