ZATVORENO OTVARA SE U 09:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 09:00

Više od toplog Mediterana koji greje sva čula. Najviše što hedonizam na reci pruža. Uspomena koju ćete uvek pamtiti. Suvenir za koji uvek ima mesta i vremena. Magija zbog koje ćete zavoleti reku Savu i na njoj neverovatnu ugostiteljsku priču.

Dobrodošli na splav-restoran gde vreme gubi svu moć. U prvom planu ste vi i sve vaše želje. Estetski, ovaj ambijent dobija čistu desetku još na ulazu. Prefinjena mešavina najlepšeg iz Grčke i tradicionalnog lokalnog gostoprimstva. Dominantna bela boja je savršeno uklopljena sa toplim nenametljivim, a apsolutno atraktivnim tonovima. Isključivo prirodni materijali su upotpunili čitav koncept. Baš zbog toga, Suvenir je lokacija na kojoj će sudbonosno da biti idila o kakvoj ste sanjali.

Prijatna atmosfera je zagarantovana. Udaljeni komforni stolovi i stolice su razlog više da na ovoj adresi organizujete važne poslovne sastanke. I nezaobilazne svakodnevne razgovore.

Fuzija prave kuhinje cele Srbije i mediteranskih specijaliteta čini jelovnik. Svakoga dana su u ponudi doručak, topla i hladna predjela, supe, čorbe i potaži, roštilj, jela po porudžbini, specijaliteti kuće, rečna i morska riba, kuvana jela, obrok salate, sveže salate, rižota i deserti. Ne brinite, neće biti teško odabrati šta jesti. Maksimalno profesionalno i iskreno ljubazno osoblje će vas uvesti u unikatan gastronomski raj. Svaki dolazak će biti drugačiji, nezaboravni suvenir. Uživajte na Suveniru sada, čuvajte dragocene momente zauvek.