ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Више од топлог Медитерана који греје сва чула. Највише што хедонизам на реци пружа. Успомена коју ћете увек памтити. Сувенир за који увек има места и времена. Магија због које ћете заволети реку Саву и на њој невероватну угоститељску причу.

Добродошли на сплав-ресторан где време губи сву моћ. У првом плану сте ви и све ваше жеље. Естетски, овај амбијент добија чисту десетку још на улазу. Префињена мешавина најлепшег из Грчке и традиционалног локалног гостопримства. Доминантна бела боја је савршено уклопљена са топлим ненаметљивим, а апсолутно атрактивним тоновима. Искључиво природни материјали су употпунили читав концепт. Баш због тога, Сувенир је локација на којој ће судбоносно да бити идила о каквој сте сањали.

Пријатна атмосфера је загарантована. Удаљени комфорни столови и столице су разлог више да на овој адреси организујете важне пословне састанке. И незаобилазне свакодневне разговоре.

Фузија праве кухиње целе Србије и медитеранских специјалитета чини јеловник. Свакога дана су у понуди доручак, топла и хладна предјела, супе, чорбе и потажи, роштиљ, јела по поруџбини, специјалитети куће, речна и морска риба, кувана јела, оброк салате, свеже салате, рижота и десерти. Не брините, неће бити тешко одабрати шта јести. Максимално професионално и искрено љубазно особље ће вас увести у уникатан гастрономски рај. Сваки долазак ће бити другачији, незаборавни сувенир. Уживајте на Сувениру сада, чувајте драгоцене моменте заувек.