Kulturno leto na Paliluli 2019

Samo do kraja avgusta važi poziv za veliku gradsku manifestaciju

Nedelja 11. avg 2019.

cover image

Događaj pod nazivom Kulturno leto na Paliluli 2019 je osmišljeno za sve generacije. Zabava, muzika, umetnost, a pre svega kultura su kreirali bogati program za avgust. Gradska opština Palilula je organizator smotre kojoj nikako ne bi trebalo reći ne.

Koncerti, predstave, književne večeri, predstave za decu, filmske projekcije i još mnogo atraktivnog sadržaja se organizuje u parku Tašmajdan i Centru za kulturu "Vlada Divljan". I radnim danima i vikendom. Kada poželite odmor od svakodnevnih rituala, pronađite svoju dozu provoda na tipičan beogradski način.

Nastupi poznatih domaćih izvođača i predstavljanje mladih nada Srbije na ovogodišnjoj smotri su nikada popularniji. Kvalitetna organizacija nije rezervisana samo za centralne gradske zone. Karaburma, Slanci, Krnjača i Borča su ravnopravni delovi opštine Palilula u kojima se emituje program veličanstvene manifestacije.

Kulturno leto na Paliluli poziva sve sugrađane i goste grada da prisustvuju besplatnom programu do poslednjeg dana avgusta. Dođite i uživajte u kvalitetnoj kolekciji stihova, nota, glumačkog umeća i fenomenalne atmosfere.