Културно лето на Палилули 2019

Само до краја августа важи позив за велику градску манифестацију

Недеља 11. авг 2019.

cover image

Догађај под називом Културно лето на Палилули 2019 је осмишљено за све генерације. Забава, музика, уметност, а пре свега култура су креирали богати програм за август. Градска општина Палилула је организатор смотре којој никако не би требало рећи не.

Концерти, представе, књижевне вечери, представе за децу, филмске пројекције и још много атрактивног садржаја се организује у парку Ташмајдан и Центру за културу "Влада Дивљан". И радним данима и викендом. Када пожелите одмор од свакодневних ритуала, пронађите своју дозу провода на типичан београдски начин.

Наступи познатих домаћих извођача и представљање младих нада Србије на овогодишњој смотри су никада популарнији. Квалитетна организација није резервисана само за централне градске зоне. Карабурма, Сланци, Крњача и Борча су равноправни делови општине Палилула у којима се емитује програм величанствене манифестације.

Културно лето на Палилули позива све суграђане и госте града да присуствују бесплатном програму до последњег дана августа. Дођите и уживајте у квалитетној колекцији стихова, нота, глумачког умећа и феноменалне атмосфере.